Dette sier våre kunder

Tusen takk for alle tilbakemeldinger.❤️ Det er til stor hjelp for oss og for andre som vurderer å kjøpe klærne. Du kan lese flere under hvert enkelt produkt på nettsiden.

Ingvild: Jeg gleder meg sykt til å få enda flere yndlingsplagg å gå igjen i ! 🥰 De største komplimenter til fantastiske komfort og kvalitetsklær uten like.

Simone: I received the package last week but was traveling for work. I just got back and opened it. I LOVE the quality, the cut, the color. So beautiful. It fits me like a glove.

Anne Tine: Jeg har akkurat lagt inn en bestilling! Har ønsket meg disse i lang tid og elsker klærne du lager. Bruker de daglig!!!

Lill: Dine klær har gitt meg enorm glede, bevegelseslyst og komfort i en tid det er få andre lyspunkt🙂Egentlig hater jeg å handle klær! Så når jeg først finner noe jeg liker...

Kit:  Jeg så jeres tøj hos en af instruktørerne Gunhill som er fra Norge her i weekenden. Jeg har selv 25 års erfaring i tekstilverden og har ikke set længe noget der var så lækkert som jeres. Jeg/vi går meget op i kvalitet.

Elisabeth: Pakke i postkassa i dag, og du verden for en nytelse. Jeg hoppet rett inn i bukse og jakke etter en lang dag, og en lang uke, med mye jobbing. Begge deler passer perfekt, og er en nytelse å ha på kroppen. Kjente med en gang at sanseligheten steg i meg, og det ble en perfekt start på helga med disse klærne på. Er imponert over design og materialene, det er som skapt til å ha på kroppen.

Tilbake til bloggen