Om Bjørk Studio

Bjørk® er et norsk merke med klær inspirert av yoga og det enkle, skandinaviske uttrykket. Komfortable og autentiske plagg for deg som pendler mellom å være urban og aktiv. Og som verdsetter rettferdig handel og bærekraft. Bjørk®s kolleksjon består av lette til-og-fra plagg. Lag på lag av fleksible klær som kan brukes på trening, tur eller et kafébesøk. Direkte fra det ene til det andre. Med fokus på tidløs komfort med miljøvennlige materialer. Alt produsert og sydd i Europa.

UNIKE EGENSKAPER Hoveddelen av kolleksjonen har en blanding av TENCEL™ Lyocell og merinoull. En unik kombinasjon, som både transporterer fukt og regulerer varme, og gir deg en følelse av velvære. Konseptet med lag på lag av lune og tynne plagg som du kan ha under vind- og vanntette klær eller alene, gjør Bjørks kolleksjon til en perfekt del av turgarderoben - sommer som vinter.

Deler av kolleksjonen er utviklet for oss som ønsker et bærekraftig alternativ innen treningstøy. Treningstøy som ikke inneholder polyester og mye mikroplast, men som naturlig hindrer bakterievekst og suger fukt. Perfekt for alle rolige former for trening som f.eks. yin yoga, medisinsk yoga, meditasjon, tai chi. 

FOLK & KLODE -"Det er viktig å bruke gode, bærekraftige kvaliteter, forsikre seg om at arbeiderne har gode arbeidsvilkår og at produktene er kortreiste."

BAKGRUNN Nina Eikerol etablerte Bjørk Studio i 2015. Hun har sin bakgrunn fra Ghost Design (nå Elleve AS) som grafisk designer i 10 år, og har også vært designer og medeier i klesmerket Lilleba & Herremann frem til 2015.

"Jeg håper Bjørk®s kolleksjon faller i smak, og at du finner noen yndlingsplagg du ikke kan være foruten. Kom gjerne med tilbakemeldinger og innspill." Nina