Frakt og retur

MILJØVENNLIG FRAKT

Vi bruker Posten og Bring sine tjenester fordi de har fossilfrie leveranser som hovedmål. Du kan velge om du ønsker pakken i postkassen din, eller hente selv på Posten. 

Vi bruker tilpassede papirposer som emballasje, slik at vi ikke frakter unødvendig luft. Emballasjen har returtape, og kan brukes ved retur av varer.

LEVERING

Vi pakker og sender bestillingen så raskt som mulig, og innen 1-2 arbeidsdager. Posten bruker 1-4 dager fra de mottar pakken til den blir utlevert.

TYVERI FRA POSTKASSE

Posten/Bring erstatter ikke pakker som er stjålet fra postkassen etter at den er registrert utlevert. Du får melding når pakken er utlevert i din postkasse, og har du Postens app vil du få et push-varsel. Vi anbefaler å følge med på sporingslenken som du får oppgitt i det vi sender pakken fra oss. 

GRATIS BYTTE

Send en e-post til nina@bjorkstudio.no dersom du ønske å bytte en vare. Vi vil sende deg en returetikett, som du printer ut og klistrer på esken. Du må selv levere esken til en av Postens innleveringssteder, og bestille varene du ønsker å bytte til. Du får en rabattkode som gir deg gratis frakt på den nye bestillingen. Så snart vi mottar returen fra deg, vil beløpet bli refundert.

GRATIS RETUR

Du har 14 dagers gratis returrett. Send en e-post til nina@bjorkstudio.no dersom du ønsker å returnere varen. Vi vil sende deg en returetikett, som du printer ut og klistrer på esken. Du må selv levere esken til en av Postens innleveringssteder. Det du betalte for produktet blir refundert så snart vi mottar retur fra deg. Merk at varen må være ubrukt og i original plastemballasje.