Bjørk Studio

FRAKT

Fast pris: kr 50,-

Vi bruker Posten og Bring sine tjenester. Standard pakker kommer rett til din postkasse. Dersom postkassen er full, har du ved bestilling huket av for om du ønsker den i pose på døren eller hente selv på et av Postens utleveringssteder. Du får en SMS når forsendelsen er levert hjem til deg.

Dersom vi ikke får plass til bestillingen din i vår standard emballasje, sendes vanligvis bestillingen som pakke med sporing og utleveres til et av Postens utleveringssteder. Dette koster ikke ekstra. Men på grunn av smittevernshensyn, pakker vi heller forsendelsen i flere esker, slik at du fremdeles får de hjem i postkassen din.


LEVERING

Vi pakker og sender bestillingen så raskt som mulig, og innen 1-2 arbeidsdager. Posten bruker 1-4 dager fra de mottar pakken til den blir utlevert.


BYTTE

Send en e-post til [email protected] dersom du ønske å bytte en vare. Vi vil sende deg en returetikett, som du printer ut og klistrer på esken. Du må selv levere esken til en av Postens innleveringssteder. Ny vare blir sendt så snart vi mottar retur fra deg. Det koster deg ikke noe ekstra i frakt ved bytte av vare.


RETUR

Send en e-post til [email protected] dersom du ønsker å returnere varen. Vi vil sende deg en returetikett, som du printer ut og klistrer på esken. Du må selv levere esken til en av Postens innleveringssteder. Du får pengene tilbake, minus fraktkostnad på kr 50,- så snart vi mottar retur fra deg. Merk at varen må være ubrukt og i original plastemballasje.