Frakt og retur

FRAKT

Fast pris: kr 79,- og gratis retur

Vi bruker Posten og Bring sine tjenester. Standard pakker kommer rett til din postkasse.

Dersom vi ikke får plass til bestillingen din i vår standard emballasje, sendes vanligvis bestillingen som pakke med sporing og utleveres til et av Postens utleveringssteder. Dette koster ikke ekstra. 

LEVERING

Vi pakker og sender bestillingen så raskt som mulig, og innen 1-2 arbeidsdager. Posten bruker 1-4 dager fra de mottar pakken til den blir utlevert.

BYTTE

Send en e-post til nina@bjorkstudio.no dersom du ønske å bytte en vare. Vi vil sende deg en returetikett, som du printer ut og klistrer på esken. Du må selv levere esken til en av Postens innleveringssteder. Ny vare blir sendt så snart vi mottar retur fra deg. Det koster deg ikke noe ekstra i frakt ved bytte av vare.

GRATIS RETUR

Send en e-post til nina@bjorkstudio.no dersom du ønsker å returnere varen. Vi vil sende deg en returetikett, som du printer ut og klistrer på esken. Du må selv levere esken til en av Postens innleveringssteder. Du får pengene tilbake, minus fraktkostnad på kr 79,- så snart vi mottar retur fra deg. Merk at varen må være ubrukt og i original plastemballasje.